Jag älskar dig.

Min katt är världens bästa och den enda som hållerm ig riktigt, riktigt trygg på jorden numer. Hon är en sån katt man bara kan drömma om. Jag vet att han älskar mig, jag litar på det. Han har en otrolig charm och är verkligen helt galen. Tanken på att en dag tvinas leva utan honom gör ont, otroligt ont. Just därför försöker jag undvika att tänka på det. Min bästa Py.


Städtanten.

Jag har fått städat mitt rum nu, så detä r riktigt fräscht här inne. I alla fell om man jämför med innan ;)

Dags att ta sig ner till garaget, hämta upp två sadlar, en höpåse och två tunnor med saker, minst. sen finns det säkert saker vid sidan av också. Alltså, dags att gå igenom alla Pärlans grejer. Se vad osm ska tvättas, slängas, säljas, behållas o.s.v.

Viljelista.

Jag haru ngefär tiotusen saker jag skulle vilja göra. Som, städa rummet, rensa bland Pärlans saker, fixa naglarna, baka, äta McDonalds, gå ner i vikt, umgås med kompisarna och massa, massa mer.
Helst vill jag hinna allt idag, men jag tänker inte göra något av det innan jag är ensam hemma. Så, just nu tänker jag fortsätta slöa vid min data ;D

Knähelveten.

Kommer ni ihåg att jag flög av Hajen för en evighet sedan och gick på kryckor ett par dagar? Sussie sa att mina knän såg ut som rå köttfärs innan de tvättades. Dem svullnade upp och jag kunde inte rida på en evighet.

Dem är fortfarande inte bra och jag kan inte leva osm en normal människa! Jag kan inte sätta ner något knä i marken, för att stödja mig. Då gör det sjuuukt ont. Jag kan vissa dagar inte springa, för att knäna vrider sig typ. Det är sjukt och jag vägrar flyga av igen!


Quite High "Hajen"


Back home.

Idag kom jag tillbaka, hem!
det är bara så, jag lever som mest när jag är hos Sussie. Jag fick rida fram Morina, till Sussie som skulle trimma henne. I början var Sarah Violin med i ridhuset, sen blev jag och Morina ensama innan Sussie kom. Jag och Morina jobbade mycket i trav och när vi blev ensama även en del i galopp. Jag gjorde galoppombyten! Jag klarade det och gissa om det kändes bra? Kanske inte helt perfekta, men det är i alla fall en början.

Blev lite fixande och trixande inne i affären och senare tog jag och Sarah tag i lösdriften. Den skulle mockas ur helt och in med nytt spån. 12 kärror senare var vi färdiga. Tungt, men välbehövligt! Nu är det rent och fint i alla fall :)



Ni glömmer väl inte att kika in på hemsidan?


Design.

Jag har bytt desing. vilket ni borde ha märkt vid det här laget. Något speciellt osm ni funderar över, så fråga. Något ni tycker ska ändras, säg till. Jag är själv inte riktigt nöjd, utan sittero ch småfixar med den till och från hela tiden.


Vad tycker ni om den nya headern?
Jag är inte riktigt nöjd, blev bättre än vad jag trodde ;)


Eva Sjöhus

Jag tittade in på travsport.se precis, för första gången på en evighet. Just för att jag var tvungen att få se, tvungen att få veta att jag inte lever i en dröm. En mardröm.


Det är på riktigt, på riktigt riktigt. Det är sjukt.


Ord.

Det gör ont att titta in på vissa ställen. Att inse att man inte längre är någon person, utan någon som var. Att man inte går under sitt namn längre, utan man går under en titel. En titel som gör att man inte finns.

Det smärtar att tvingas acceptera att livet går vidare, även om jag glädjs över det.

"Genom ett regningt Sverige"

Jag, mamm, TanTan och Pyzen sitter just nu i Glader påväg hem från Öland. Vi har kommit lite mer än halvvägs, tippar jag på. Jag är uttråkad och vill hem, hem, hem. Så jag kan få röra på mig, eller slänga mig i min säng, eller göra något annat oviktigt.

Det regnar massor. så gott som hela tiden och våra vindrutetorkare knarrar.


"Vad är det för en dag...."

Idag tycker jag att jag har rätt att vara ego, för det är inte varje dag man blir 18 år, myndig och vuxen, som alla här påpekar så glatt.

Jag har inte en aning om vad resten av dagen kommer bjuda på, men än så länge har det blivit uppsjungande, paketöppnande, Borgholm och data. Det ramlar in paket på mig lite då och då, vilket är mysigt. Vi får se hur hela dagen kommer sluta, men jag kommer minnas det, jag lovar :)


CONGRATZ :D


Förvirrande.

Jag var säääker på att jag postade ett inlägg tidigare idag, men tydligen gjorde jag inte det. Eller, det verkar ha försvunnit. Det här förvirrar mig, haha.

Idag var första dagen med sol, gissao m jag har tillbringat dagen utomhus? Det blev en sväng till vattnet också, där det blev ännu mer sol, bad och sol. Vi var iväg och köpte kroppkakor. Jag börjar nästan vänja mig vid det nu, konstigt.

Det har börjat pirra lite i min mage nu. Imorgon blir jag ju vuxen, läskigt! Dags att titta igenom internet en sista gång för kvällen och sen sova. Ni andra får sköta om er :)

Dagen, i korthet.

Nu sitter jag i sängen, med en spinnande TanTan tryckt mot mig. Eller nej, nu gick hon när hon hörde mig börja skriva.

Dagen har innehållit camping, sovande i stol, jobbig mage, mat, klippning, frisyrande, mys, promenad, frisbee, gos med hästar och katter. Ni kommer få det mer utförligt imorgon, men jag kan meddela att mitt hår numer är kort! Eller okej, kortare. Läääskigt.

Trötthet är helt okej.

Idag sitter jag inte i bilen, bra va? Hela dagen har spenderatsi soffan, eller en säng, tillsammans med min bok. Som förövrigt är utläst nu.

det är riktigt slappt och skönt här. Inte ett enda måste och man kan sova hela deagen om man så vill det. Hör ni hur härligt det låter?!

Jag lovade ju att berätta mer om kroppkakor igår, så jag får väl sköta mig oc h göra det ;)  Kroppkakor är någon konstig maträtt, som består av riven potatis, formad osm en boll. Inne i bollen är det hackat fläsk och kryddor. Bollen kokas, tills den inte är rå och sen äter man den med grädde och lingonsylt, eller vad man nu vill ha. Superläskig och ingen enorm hit, men helt okej att äta en eller två.


On the road, again.

Haha, uppenbarligen bloggar jag bara när jag sitter i bilen. Men, nu är vi i alla fall påväg hem från mormor och morfar. På vägen till dem åt vi kroppkakor, jag ska berätta mer om dem i ett senare inlägg då jag har ordentligt med batteri.

Det har regnat heeeela dagen och ser inte ut att sluta nu i kväll heller. Bi skulle till Byxelkroks marknad, men efter ungefär 2 minuter där insåg iv att alla knallar packat ihop och vi var gneomblöta, bara att åka tillbaka till mormor och morfar med andra ord. Där blev det mat och yatzy. Vi har gjort absolut inget vettigt idag och jag saknar Pärlan massor.


Ännu en bilfärd.

Jag sitter i bilen idag igen, igår tog vi ju oss ner till Öland. Idag ska vi till andra änden av ön för att hälsa på Mormor och Morfar.

Gårdagen var riktigt mysig, när vi äl kom fram. Prat, mat och kortspel. Det är verkligen mysfaktor här! Jag kommer trivas kan jag lova.

Bilresan igår gick riktigt bra, katterna var lugna och satt snällt i sina burar. När vi väl kom fram landade båda katterna på en gång, även TanTan som annars är orolig superlänge. Det känns verkligen bra, för det betyder att det är positiva energier här.

Nu hoppas jag att jag har tillräckligt bra täckning för att lyckas publicera det här, det kommer vi märka ;)


Morgonstund har guld i mund.

Jag har lyckats ta mig upp ur sängen nu, ska samla energi att packa det lilla sista också. Jag lovar, jag kommer glömma hälften hemma och få gå naken den sista dagen :D

Men, men. Ska bli skönt attk omma iväg på semester en vecka till, sen blir det flytt när jag kommer hem och börja leva vuxenliv, jag är liiite nervös måste jag medge!

"Hunden och kattens dagbok" samt "Uppsats om kon"

Det här är precis våran typ av humor och vi har skrattat så tårarna runnit!






Cappuccino, Daim Inside.

Just nu sitter jag och dricker cappuccino, daim inside. Detä r så otroligt olikt mig att ens komma på att dricka något sånt. Men, den här är faktiskt god. Sussie ska ju få mig att dricka kaffe innan sommaren är slut, haha. Får väl köpa ett paket cappuccino och ställe där :)

Om en stund ska jag duscha och packa, sen har jag fixat allt jag ska fixa ikväll. Eller, ni ska få ett inlägg om dagen också. Annars, har jag inga större planer för kvällen. Den får bli som den blir, jag ska överleva i alla fall.


En stor tummen upp, från den icke kaffegillande Rebecka :)


Pärlemorbus.

Egentligen hinner jag inte sitta här. Jag borde diska, städa, packa, duscha och massa annat viktigt. Men, energin finns inte riktigt.

Jag har levt hela dagen, mått sådär härligt bra, som man bara gör hos Sussie. Jag satte mig på moppen hem och jag föll sakta men säkert. Nu ligger jag halvvägs i botten och saknar mitt hjärta.

en månad.

jag slogs av en käftsmäll, en månad. det är sjukt. min älskade flicka. lev det liv du förtjänar och busa som en galning. jag älskar dig, alltid.


min fina.

du ska veta att jag saknar dig
det finns känslor som aldrig tar slut
du ska veta att jag inte glömt
det finns bilder som aldrig suddas ut
jag har vaknat mitt i natten av tystnaden
och önskat att sov här med mig
en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig


-v-


Jag saknar dig ibland.


Sussies Häst och Fritid.

http://sussieshast.com/

Ni måste kolla in. jag tvingar er. Faktiskt.


Fullt ös, som vanligt.

Idag var jag självklart hos Sussie, var skulle ni annars hitta mig? Idag har varit en lugn dag, som började med att jag var ensam i stallet. Ficad in hästarna där uppe, putsade, in med hästarna ädr nere och sen kom Sussie och Sarah.

Vi tog oss upp för att hö, tror ni inte att jag börjar blö näsblod lagom då, trdejde dagen i rad, så irreterande. Gick runt med min bomullstuss i näsan och tydligen var jag både söt och gullig, hmm.

Fick rida fram Morina åt Sussie och det känns osm att det går något bättre för varje gång jag rider. Jag börjar våga mig på att rida annat än bara runt fyrkantsspåret, jag rider mer med höften och tror även jag lyckas reglera galoppen lite åd och då. Det känns som att jag har utvecklats i alla fall. :)


Jag ger er en bild på Hajen idag, bara för att han är såld, men troligtvis kommer stå kvar hos Sussie ett tag till ändå (:


Rebecka.






Jag vet att ni älskar failbilder på mig, därför bjuder jag på det. Mest bara för att mitt hår är långt, jag älskar det och måste klippa mig.


Slurp, energin borta.

Jag hade massa energi till bloggen, innan jag satte mig vid datan ;)

Nu är jag i alla fall hemma, har duschat, börjat packa till Öland och ätit kvällsmat. Duktigt gjort av mig tycker jag. Om inte allt för lång tid blir det sängen, imorgon är det åter Sussie som gäller :)

Hela dagen har tillbringats hos Sussie, precis som vanligt. Mille och Franz var hos Tornell, tillsammans med Sussie och Lars idag. Så jag och Sarah skötte stall och affär, även om Sarah säkert hade klarat det miiiiinst lika bra utan mig. Undra sig hur mycket nytta jag egentligen gör där uppe. Men, men, jag mår bra av att få vara där i alla fall och jag lär mig alltid något nytt :)

Jag fick longera Morina idag. Kan säga att jag är inte riktigt nöjd med min insats i det hela, eller jag gjorde ju så gott jag kunde, men inte riktigt nöjd ändå. Jag har mer att lära helt enkelt. Hon är väldigt oliksidig för tillfället, då Sussie inte ridit henne på någon vecka, utan det är alla vi andra. I vänster gick hon superbra att longera, men i höger gick hon ställd utåt oftare än inåt. Inte okej, men jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det. Jag gjorde mitt bästa och fick det att fungera till och från. Galoppen var helt klart lättare än traven. Det är bara att träna vidare helt enkelt, precis som med allt annat ;)


Idag står en halvsuddig Morina för bilden, snygging.


Mysdag, gånger tio.

Någon som kan gissa vad jag har gjort idag?

Rätt gissat, jag var tillbaka hos Sussie :D Trots att näsan inte riktigt är som den ska och min röst inte är sig själv, så var jag trots allt tillbaka. Jag klarade inte en till dag hemma och hade sagt att jag tänkte vara frisk tills idag, så jag satte mig på moppen i morses och åkte iväg. Helt rätt beslut!

Dagen har varit kanonhärlig och jag fick komma upp på hästryggen i ungefär 45 minuter. Verkligen inget ansträngande. Skrittade runt på Morina i ungefär 25 minuter, travade henne lite och fick sen ta över Charlie som skulle skrittas av. Det var precis lagom för mig osm inte ridit på 2,5 vecka och fortfarande var förkyld. Dock var det värt tiden, för jag fick tänka och känna efter, hur det ska kännas. Jag tror jag gjorde framsteg.

Jag tycker ni borde ta en sväng upp till Sussie snarast, det är sjuuuukt många ridhandskar för bara 50 kr som säljs ut nu. Kom, kom, kom!


Sötnosen Charlie. Visst kan man inte låta bli att smälta? :)


Skrabbelucker.

När jag var liten fick vi ofta Skrabbelucker hos Eva, min dagmamma. Jag kan fortfarande idag minnas hur glada vi blev när det var Skrebbeluck dags, eller Skrämmelucker som vi kallade dem.

Jag står just nu och fixar Skrabbelucker och tänker äta det samtidigt som jag sitter och läser, mysigt!

Recept på Skrabbelucker

1 ägg
1 dl socker
3 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
1/2dl mjölk

Först smälter man lite smör eller margarin i en stekpanna på medelvärme.
Man vispar upp ägg & socker, rör sedan ner vetemjölet och bakpulvret som siktas tillsammans i, och tills sist röres mjölken ner. Det röres tills man får en fin smet.

Sedan tar man en matsked smet och lägger i stekpannan och vänder skrabbelucken när den har fått färg, men man ska försöka få den lite geggig i mitten för då blir den godast.

Vill man få det extra sött och gott rullar man skrabbelucken i strösocker medan de är varma. Bör ätas direkt.


Pirates of the caribbean -v-

Jag halvligger i en fåtolj och tittar på den enda sevärda filmen som spelats in, Pirates of the Caribbean. Jag älskar dem filmerna! :D

Igår kom jag hem från Stockholm, superförkyld och med världens sämsta tålamod. Haha, smidigt va? Jag orkar verkligen inte skriva mer, så ni får ett bättre uppdatering när jag är friskare. Vilket förövrigt blir senast måndag, för då tänker jag vara tillbaka hos Sussie!

I väntans minuter.

Tiden går som vanligt långsamt när man väntar på att något speciellt ska hända. Jag väntar på att klockan ska bli fyra, så jag kan börja göra mig iordning för att ta mig och Pyzen till tåget. Allting är så gott som packat nu, det är bara de sista småsakerna kvar.

Just nu håller jag på att lägga in två av ungdomsmötena från Hönö på min data, för att sedan lägga in dem på min mp3. Lite sysselsättning vill jag ju ha på tåget :)

Slem, host, slem, host.

Jag sitter i sängen och hostar slem. Samtidigt som jag har en tät näsborre. Visst är livet sådär superfantastiskt? ;)

Vid 16:41 idag sätter sig jag och Pyzen oss på tåget mot Stockholm, där blir vi tills på fredag. Jag har inte bestämt mig än om datorn kommer följa med eller inte, så jag kan inte lova er någon superuppdatering. Vi får se helt enkelt :)

Jag har inte ens börjat packa än, visst är det smidigt gjort? Men, det kommer inte bli supermycket packning, jag ska ju inte vara borta så länge. Det som kommer ta mest plats är Pyzen och hans saker, haha.


Resan mot drömmarnas land, börjar här.

Nu tänker jag stänga ner datan för ikväll och sova. Klockan ringer vid åtta imorgon och senast tio tänker jag vara tillbaka där jag hör hemma, hos Sussie. Dock bara för en kort visit, på eftermiddagen/kvällen är det paaaarty hos Emma och på tisdag drar ju jag till Stockholm.

Jag är så trött så jag knappast orkar hålla ögonen öppna, smidigt va? Kroppen är trött och rummet varmt. Lite feber känsla över det hela, men det får väl gå. Jag funderar på att starta en film att somna till, det vore mysigt.

Sova var det jag skulle göra ja. Sköt om er.


Sötaste Pyzen, som klarade av att leka sur på mig i ungefär 3 sekunder efter jag kommit innanför dörren och som började spinna innan jag hunnit lyfta upp honom. Världens bästa, helt enkelt. <3


Back home.

Jag har kommit hem och hunnit packa upp allt. Det blev fyra och en halvtimmes sömn i natt, lite lagom ;)  Fast, då hade vi hunnit få ner tältet, packat och fixat det mesta lagom tills Elins pappa och morfar kom för att hämta oss.

Jag sov så gott som hela resan hem och är fortfarande otroligt trött, men aldrig att jag hade velat ha den här veckan ogjord! Jag tänkte skriva mer om Hönöresan lite längre fram, när jag hunnit smälta det mesta själv, tills dess så får ni hålla er. Men jag kan lova, jag ska vara tillbaka på Hönökönferensen nästa år!

Packat och klart.

Eller okej, inte riiiiktigt klart. Men, det mesta är packat i alla fall :)  Nu ska jag byta om till bikini, ta på mig min skjorta, packa väska och ta mig bort till Rebecka. Först ska vi spendera lite pengar i boktältet och sedan iväg till Lapposand.

De andra drar till Öckerö, men mina knän är helt slut efter denna veckan, så jagk larar inte att gå hela vägen dit.. Just nu har jag diklefenak i kroppen, blir att knapra alvedon och ipren resten av dagen. Snart, snart är jag hemma och kan vila upp mig ;)


Jag bjuder på en inte allt för charmerande badbild från i måndags (?) Härligt var det i vattnet i alla fall!


Sista dagens planer.

Idag är sista dagen på Hönö, imorgon drar vi iväg hemäåt och på måndag är jag tillbaka hos Sussie, dock bara för en dag. På tisdag eftermiddag sätter jag mig på tåget, med Stockholm som slutstation. Hör ni att livet är härligt?

Det ska inte göras så jättemycket idag, samtidigt ska llt fixas. Vi ska packa och städa, äta, bada, gå på möten och njute av sista dagen. Så, några extra timmar skulle sitta fint. I alla fall ta sig upp ur sängen.

Min kamera är full av bilder från de senaste dagarna, men jag har inte orkar lägga in dem, så det kommer komma lite pö om pö längre fram :)


Alltid på språng.

Nu står jag i köksdelen av husvagnen och väntar på att toan ska bli ledig, så jag kan borsta mina tänder. Vi ska strax iväg på kvällsmötet, sen blir det ungdomsmöte. Härligt, härligt!

Dagen har tillbringats på bibelstudium, frågelådan och sen på Lappesand där vi grillat, badat och njutit av sommaren. Ni vet, precis som man ska göra? Livet är hääärligt!

Nu är toan ledig, så ni får klara er själva :)

Fina bushäst.

Vet ni att jag har lyckats överleva i två veckor och två dagar utan Pärlan nu? Det är galet. Det känns som att det var flera, flera år sedan jag och Pärlan gjorde vår sista resa till Skara. Samtidigt som det hade kunnat vara igår. Jag vet inte vad jag känner egentligen, jag lever nog mest i förnekelse fortfarande. Att jag bara kan åka till Bergstena och hon kommer stå där i hagen, även om jag vet att det inte går. Det är förvirrande och jag saknar henne.


Min finaste, mest korkade. puckade, jobbigaste och mest älskade Pärla. Din styrka flyter i mina ådror, får mig att kämpa. Trots det önskar jag att du fanns här, fortsatte jävlas med mig, som bara du kan göra. Jag vill inte ha dig tillbaka, samtidigt som jag skulle göra allt för att få ha dig vid min sida igen. Min älskade, älskade, älskade Busa. Det finns inga ord för att förklara det jag känner. Hur jag ångrar mig, vilken lättnad allting är. Hur fel, men rätt mitt beslut känns. Bästa, bästa flickan. kom hem.
Nej, för du är redan hemma, där du hör hemma. Du är den vackraste ängeln jag kunde få möta.


Musiken lever sitt eget liv.

Jag startade nrj's webbradio för en stund sedan och nu snurrar tankar, känslor, framtidfunderingar, saknad, gäldje och allt.

För mig är nrj och musike oms spelas där trygghet, det påminner mig om Sussie och hennes stall. Allt som någonsin har hänt där och som har burit mig så otroligt långt. Det är skrämmande vilken roll musik kan spela i någonsin liv och jag vet inte om jag är villig att låta musiken trycka ner mig, samtidigt osm den lyfter upp mig. Det är lite skrämmande måste jag medge,


På bilden får ni världens snyggaste Mille och Sussie!


Ny vaxade ben på beställning.

Dagen har gått i ett och jag har skrattat gått flera gånger. Leo har fått sina ben vaxade, mot sin vilja. Det låt som en bra idé, så han brottades ner och vips hade han lite hår mindre på benen. Ni ska få bilder senare, det kan jag lova er :)

Vi har även varit iväg och ätit pizza och skrattat tills vi inte kunnat andas. Varit på tonårsbibelstudium och seminarium. Nu blir det att slappa fram tills ungdomsmötet. Det regnar och är ett typiskt mysväder :)

Maaaaaat

Nu kommer det ett typiskt Rebecka-inlägg. Jag väntar på att maten ska bli klar ;) Elin fixar dagens kvällsmat oh så fort den är färdig tänker jag ta mgi till tältet, för att få en sittplats under dagens kvällsmöte.

Vi får se om jag hinner/orkar slänga in något mer inlägg idag, Troligtsvis inte, så ni får ha det superbra och njuta av livet :)

Sommar, sol och hav.

Jag kör fullt ös hela dagarna. Varvar möten med sol, bad, hav och livsnjutning. Jag njuter på mötena med, självklart!

Vi kom hem från stranden för en liten stund sedan. Nu är musiken startad på datan och jag ska fixa i mina skåp och hyllor. När man kommer hem runt tolv på natten orkar man inte direkt lägga in kläderna fint i skåpen vill jag lova. Så, ska ta tag i det innan jag lägger mig på en dyna i solen igen.

Hoppas ni har det bra och njuter av sommaren, för det gör jaaaaag :D

Pjuu,.

Jag vaknade i natt av att hela husvagnen skakade! Varken jag eller Elin vågade gå ut och titta, då vi även hörde att grillen hade ramlat.


Imorses när jag vaknade öppnade jag dörren för att gå iväg på toa och möts av ett trasigt tält. Roligt? NEJ! Mitten pinnen och högerhörn pinne var av, jävla ungar säger jag bara!

Vi har i alla fall fått hjälp av helt underbara personer som har hjälpt oss att plocka ner, laga, flytta och sätta upp tältet. Så nu står vi på en ny plats, känner oss tryggare, lite lugnare kanske, men fortfarande spända. Vi får se hur det går att sova i natt helt enkelt.

Vi ska i alla fall försöka att njuta massor av veckan vi har kvar, göra det bästa av allt lixom :)


Vackert, jotack.

Var ute och gick i ungefär 1h10min för en liten stund sedan. Jag hamnade vis "Hästens bad." Lite roligt att jag är hästgalen också, haha. Men i alla fall, det var superfint där verkligen!

Hur mysigt som helst, tyvärr strejkade mitt knä och jag var suuuuuuuuuuuperkissnödig, så jag var tvungen att gå ganska snabbt, så till i eftermiddag blir det att ha kletat på Orudis och ha kissat innan jag börjar gå ;)

Lite senare ska jag ta en till promenad, för att undersöka en till av badplatserna och se hur lång tid det tar att gå till den (:

Godmiddag, ungefär.

Jag vaknade vid kvart i tio, vilket är supersent för att vara mig! Nu ska jag försöka ta på mig lite kläder, tvinga upp Elin ur sängen och få hjälp att tvätta håret. Min hårbotten kliar myyyyycket, alltså är det dags att tvätta det.

Vi har inte så jättebra väder här, inte än så länge. Det har regnat under natten och nu är det grått och liiite regn då och då. Vi får se hur det kommer se ut under dagen.


Utsikten från min säng, dock från igår ;)


Bild från gårdagens ungdomsmöte :)


Mat, mat, mat.

Det känns som att jag bara ger er inlägg om mat, haha. Men, men. Äta bör man, annars dör man :D  Just nu håller Elin på att fixar mat åt oss, nice. Imorgon kommer säkert jag åka på det ;) Men, jag trivs vid spisen, eller grillen, eller var jag nu kommer hamna :)

När vi har ätit ska jag göra ingenting, sen fixa mig iför kvällsmötet. Det börjar typ vid tio, men förstä r det ne promenad dit. Fatta vilken bra motion det är här eller? Massa gående för att ta sig någostans. Jag har redan lyckats få blåsor och ömmande fotsulor, tummen upp!

Det är superfräscha toaletter här, tummen upp för det också!

Nu verkar maten vara klar, eller strax, strax, strax :D

Finally!

Nu har vi börjat komma i ordentlig ordning här. Jag har packat upp alla mina saker och fixat min säng. Tältet är uppe sedan länge och mat är köpt.

Nu ska jag fixa mackor till mig, jag har inte ätit sedan frukost. Jag är trött, grinig och vill sova. Men detä r för varmt, smidigt va? Nej, mat var det ja. Förhoppningsvis blir jag på lite bättre humör då (:

Hönö nästa!

Nu sitter jag i en bil påväg till Hönö. Jag och Elin pratar om trosor, haha. Små barn är lätta att roa? Vi är 1,5 timme, eller jag har inte en aning. Det ska bli sjukt härligt när vi väl är framme, då ska jag börja leva. På riktigt!

1...2...3..4?!

Jag håller på och packar inför Hönö. Det blir bara fler och fler väskor och det här börjar verkligen kännas korkat, haha. Jag är just nu uppe i två och har knappast fått packat hälften?! Eller okej, det viktigaste är nerpackat, nämligen alla kläder. De har tagit upp en väska, medan handdukaro hc öakan har tagit upp en. Hur sa jag lyckas få ner allt annat?!

Fördelen med att ha haft min pappa som pappa är att han lärt mig att packa, så om jag packar om handduksväskan, så som pappa skulle packat den, kommr jag säkert kunna få ner ännu mer. Håll tummarna?

Ni ska få en bild på all pakning sen, så länge kan ni få en bild på Mille "El Monstro" Milano.


Jag saknar dig, hjärtat.

Jag har kommit hem, för ett tag sedan. Egentligen borde jag packa och fixa inför Hönö, men jag orkar inte. Jag blev fast framför datan.

Just nu saknar jag Pärlan sådär galet mycket. Jag vill sätta mig på moppen och åka till henne, om det ändå gick. Min vackra, vackra flicka. Jag vill ha henne tillbaka. Älskade, älskade bus..


Sovmorgon = pigghet?

Jag messade Sussie igår och kollade om det var ok om jag kom lite senare idag, så jag hann packa på morgonen. Det var det! Så jag började med att sova en timme längre än vanligt, jag kunde verklige inte vakna vid tio i sju. Nu har jag fått plockat fram det mesta av kläderna, så min säng är overfylld av kläder och jag äter frukost.

Det är verkligen mycket osm ska med, för att vara borta i nio dagar, men härligt ska det blir! Jag har planerat som om vädret kommer bli bra, så nu får det se till att bli det också, punkt. Nu ska bara allt annat plockas fram, typ böcker, filmer, hygienartiklar och allt sånt. Jag tror detk ommer sluta med typ 52 väskor, haha.

Olagligt.

Jag lovar, det är olagligt att vara så här trött! Min kropp ber om en dags vila, men jag vägrar. För jag njuter av att vara hos Sussie. Den får vila på Hönö. Vi åker på lördag och jag har inte ens börjat packa! Fattar ni hur kass jag är? ;)

Mina planer för morgonen gick i krash, jag var för trött för att orka köra något snabbt tempo. Bra där Rebecka, bra där! Fick i alla fall rida Morina i paddocken idag igen, gick väl lite sådär bra. Testade att rida med sporrar för första gången hos Sussie och jag tror jag väntar lite till med det. Jagä r inte redo, punkt.
Sussie påpekade heeela tiden att jag rider med för yviga hjälper, plus att jag ska tänka på att skjuta fram höften mer när jag rider. Hon vill inte se någon ankrygg. Så, nu blir det att jobba vidare det det.

Det har gått riktigt bra hos Sussie annars. LillPrinsen, Nicean, Lilla Bee och Grållan har fått hovarna verkade och Mille och Franz har fått nya skor inför Falsterbo. På lördagf åker dem, spännande!

Nu ska jag äta lite blåbärspaj och sen sova. Ha det bra alla vänner (:

Frukostätande och planerande.

Jag sitter och äter frukost, samtidigt som jag planerar dagen. Eller, jag planerar morgonen hos Sussie. Hur jag tänker lägga upp den, innan någon anna dyker upp i stallet. Få gjort så mycket som möjligt, helt enkelt ;)

Igår var det fullt upp hela dagen och jag var helt slut! Tredje dagen själv med stallet är alltid värst. Självklartä r Sussie där, men jag sköter mockningen och allt sånt, hon rider Mille och Franz och fíxar inför Falsterbo. Så jag var heelt slut och allt gick extra långsamt ;)

Dock fick jag pauser lite då och då för att klappa på LillPrinsen och Nicean. Så otroligt charmerande är den hästen, LillPrinsen alltså ;) Jag tror jag är kär :D

Nejni, nu måste jag fixa mig och åka iväg. Sköt om er!

RSS 2.0