En nystart.

Jag sitter i mina nya lägenhet och för första gången på länge skriver jag ett inlägg, på ett tangentbord och ser bokstäverna på en skärm framför mig. Med andra ord, jag har åter igen fått internet och kan förhoppningsvis skaka lite liv i bloggen :)

Det är mycket nytt just nu och jag är så, så trött. Jag och Greta har mycket att landa i och en helt ny värld att förstå oss på. Mer stallvistelse, mindre hagvistelse och att gå ensam i hagen. Det är inte det optimala och egentligen inte så jag önskat det, men vissa stunder i livet får man ta det onda med det goda och mina hjärna går på högvarv för att göra livet så bra som möjligt för min älskade tjej. För i första hand är det för henne jag vill finna en bra lösning.
 
Mina tre underbara följeslagare, Pyzen, Pip och Poppan verkar landa bra. Poppan blir modigare och tryggare och grabbarna har varit säkra från första stund. Visst saknar grabbarna att springa ute osm de själva vill, men det får vi lösa genom utegång i sele och även lägenheten ska kattanpassas med massa krypin, klättermöjligheter och liknanade. De ska få ett bra liv, min älskade liv.
 
Jag då. Jag är orolig i själen. Jag är stundtals kris och panik. Jag lfackar runt, söker ständigt efter någon form av trygghet och tårarna finns ofta nära. Jag är upp och ner. Det gör mig ont att inte ha det optimala till Greta och katterna, det tär på mitt psyke så väldigt mycket. Kanske kommer jag alnda i det, kanske inte. Det får ta sin tid. Jag vet trots allt att jag kommer överleva allt.
 

Jag och fina fröken fux. <3
 

Med löfte om en levande framtid.

Ni fina, tappra själar som tittar in här varje dag. Jag vet inte vilka ni är, men jag beundrar er. Här ekar det tyst och kommer göra ett litet tag till.

Mitt torp blev aldrig mitt. Jag kommer hamna i en vacker lägenhet, ovanför ett stall och titta på Greta genom mitt vardagsrumsfönster. Jag har en känsla av att det kommer bli bra.

Utanför fönstret strilar regnet och jag njuter av ljudet. Det här är min årstid. Medan andra får höstdeprissioner så lever jag ut. Jag är en höstmänniska, mysmänniska och behöver regnet, blåsten, kylan. En lång och tryckande sommar är över, dags att låta kroppen vakna till liv igen.

Jag hoppas på att snart kunna väcka evasjohus till liv igen. Ge mig lite tid att landa på det nya stället och sen ska vi ruska om här igen, efter ett års tystnad. Jag har saknat er. 

När positivitet är långt borta och varje steg är som kola.

Det där torpet blev det inte så mycket med. Det ska säljas. Mitt liv rasade åter igen när jag fick det samtalet, men denna gången lappade jag ihop det snabbt. Jag går nu i väntans tider och hoppas på ett positivt svar under veckan. Mer vill jag inte säga fören allt är bestämt.

Jag ligger i sängen, lyssnar på ljudbok och funderar på om sömn är ett bra alternativ. Det är det nog, men jag vill inte riktig än. Jag är trött, slutkörd och utpumpad. Jag längtar tills jag finner mig själv igen.

RSS 2.0