when life dosn't love you anymore.

bryt ihop, bit ihop, res dig upp på vacklande ben. det är snart över.

when life dosn't love you anymore.

bryt ihop, bit ihop, res dig upp på vacklande ben. det är snart över.

if you were a river.

jag pluggar förfullt, eller på halvfart är väl mer sanning. Hemtenta i filosofi som ska vara färdig på torsdag. Vi ska komma på vårat eget dilemma och lösa det. Precis som vanligt hamnar jag in på något som är personligt och som jag borde låta bli. Varför gör jag allt så svårt för mig?!

free fallin'


The beauty is inside, or was i wrong?

Jag tittar mig själv i spegeln, funderar och förundras. Det kan inte vara min spegelbild. Den är för fin, för vacker, för olik mig. Jäklar, det är faktiskt jag. Jag är snygg, i alla fall ibland.

Stronger then word can say.

Med gråten i halsen, tunga andetag och en personlig kamp utan dess like överlevde jag. Jag stog inför min SvenskaC klass, som till viss del består av främlingar.. Jag berättade om min pappa, eller den pappa jag inte hr. Jg överlevde.


I found myself today, I found myself and ran away.

"Jag har som liten fått lära mig att julen är lyckans högtid. Det är då man träffar familjen, äter gott och har det mysigt ihop. Det är även då julklappar delas åt. Så var det även detta året. På min julklapp till pappa stog det ”Gud Jul Pappa Gert, önskar din dotter” När pappa fick sin julklapp i handen sa han tyst ”Jag har ingen dotter.”

Utdrag ur mitt sommarprat. Helt plötsligt känns det för personligt och jag vet inte om jag vågar, orkar och vill. Jag är rädd för att bryta ihop. För att allt ska bli så nära, för nära. Jag är totalt livrädd. På ett sätt jag inte varit innan. Mest är jag rädd för att folk ska dömma och tycka det är mitt fel. Klumpen i magen växer..

On the road.

Jag har bokat mig till 30 minuter cykel vid 19:15. Jag kommer säkert vara död efteråt, men jag ska cykla som en galning och se till att ha riktigt jäkla roligt!

Stamp on the ground, Jump, Jump, Jump, Jump

Det har varit två hektiska dagar för min del, med skola, plugg, stall och mer plugg. Sena kvällar på det och inte så mycket sömn. Nu är i alla fall veckans två prov gjorda och jag spikade MVG som slutbetyg i religion. Biologin känns inte lika bra och för första gången någonsin tvivlar jag på om jag når upp till VG...

I eftermiddag tänker jag ta det lugnt, plugga lite om jag orkar. Ev. plocka undan lite på rummet. Jag vet med säkerhet i alla fall att jag ska ta mig ner till gymmet ett stund, annars finns det inga som helst planer :)

When you think I loved you all I can, I gonna love you a little bit more.

Ska något göras, ja då ska det göras på allvar. Jag har pluggat biologi från sju till kvart över nio, efter det trixat med PP-presentationen till mitt sommarprat. Jag funderar på om jag ska ge mig på artikeln i biologi, medan jag ändå är igång, eller om jag ska lägga mig.
Den här känslan är skum. Skulle jag känna efter behöver jag nog sova, men jag orkar lixom inte ;)


Who's gonna rise to the occasion when there is no one around

You used to smile with hope
and a pat on the back
Would last throughout the day
As the rain kept falling down on you
You wouldn't let them wash the feeling away
Hope itself dried out in you as you heard your man walking away
Without a word


i miss you some nights, sometimes, always,forever, never, my heart, my friend, my best.
i love you, like freaking hell.
kom hem.


Shake it bby.

Det går bra nu. Jag är på g, hungrig är jag med. Så, nu blir det kvällsmat. Shake, stor kopp te och jordnättsmacka*2. Spetsat med biologi, kan det bli bättre?

If I could fall into the sky

Mina dagar rusar på, men jag hinner andas. Sen kväll igår, men ååh vd jag njöt. Jag inser mer och mer vad jag missat i livet. Jag börjar finna mig själv, mer och mer.
i like you.


:)

Är man rädd att dö, har man ett liv värt att leva.

it's damn true.

provstress.

jag är trött, trött i huvud, kropp och trött på allt. jag orkar inte höra folk prata runt omkring mig, med risk för att flippa. jag orkar inte mer. jag vill hem, plugga och bra komma till skolan för proven. det vore väldigt skönt.

-3

Shake till frukost, shake till lunch. Nu ska de sista kilona bort innan bal och student. Snälla, stötta mig. Det kommer behövas.

Idag blir det plugg större delen av dagen. Vid fyra drar jag mig mot stallet någon timme, för att sedan landa hemma och läsa mig till sömns med biologi eller religion. Så, räkna med en väldigt frånvarande Rebecka, igen ;)


-v-


jag saknar dig ikväll.


.

när liver rusar på, som ett x2000.

-

Jag ber, ge mig tid att bara vara jag.


Calle.

Jag ser på bilderna och blir irreterad på mig själv. Det är så mycket jag vill ändra, göra om, göra bättre och göra rätt. Och vet ni vad? Jag tänker ändra på det! Kämpa som en galning och få ordning på allt, precis allt. Jag vet själv många av mina brister, så var lite snälla..











Fotograf: Hanna Ling


Snabb update.

Jag kör för fullt, prov, stall, skola, utekvällar, snyggingar, stall, stall, skola, skola, skola, skola, plugg, stress, stress, sömnlösa nätter. Framför allt trötthet, den otroligt tröttheten.

Jag bitar ihop i fem veckor till, sen tänker jag däcka två dagar och köra igång igen. Mitt liv är allt det jag trodde det inte kunde vara. Jag är egentligen världens lyckligaste, med underbara människor runtomkring mig. Jag vill inte byta bort något, bara ha några fler timmar på dygnet ;)

Imorgon drar jag ner till Österlen, där blir det tidiga morgnar och sena kvällar. Fotande som en galning och förhoppningsvis lite ny energi.

Pluggande nörd.

Dags för mig att ta tag i mitt så kallade livo ch faktiskt plugga inför morgondagens fysik prov och torsdagens histriaprov. Känns sådär halvroligt, men måste tydligen göras..

Jag kan inte riktigt förstå, det är typ 20 skoldagar kvar tills jag står där med mössan på huvudet! Om 38 dagar är det på riktigt. Det är heeeeeelt freaking awesome!

Snart, snart, snart!

Skolan har dragit igång på allvar igen, hur alvarligt det nu kan kännas när det är EN freaking månad kvar till STUDENTBALEN?!!?!?!?!?! Efter det är det exakt nio dagar till STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!!

Fattar ni att jag snart kommer stå utanför Sundler och tillsammans med min klass vråla "Sjung om studentens lyckliga da'r"  Det kan inte bli så mycket bättre!


Nu till anledningen att jag faktiskt tänkte skriva, haha. På onsdag skriver jag fysikprov, som jag inte kan någonting till. Trots det är jag hur lugn som helst, stressad som ett as och bryr mig inte det minsta. Haha, fattar ni? Jag har släppt skolan redan. Jag glassar runt och kommer bli så jäkla missnöjd med mina betyg och jag, jag orkar inte ens bry mig längre. Hmm, tror det är sånt som kallas kollaps? Japp, japp.

På torsdag är det historiaprov, skjut mig. På måndag packar jag in mig i en buss, tillsammans med massa andra människor och drar till Österlen för en sista fotoresa. Ska bli mysigt och gissa om jag kommer njuta? :)

Nu, packa klart väskan och dra till stallet. Hörs senare.

RSS 2.0