2011 going to 2012.

2011 går med stormsteg mot sitt slut. Jag sitter i vår lägenhet, med två katter osm sällskap. Jag kan antingen välja att se det som tragiskt, jobbigt och hemskt. Eller, som en chans att samla energi, njuta av ensamheten och bara ta det lugnt. Jag är trött, i hela kroppen, så det blir alternativ nummer två.

2011 har varit ett omtumlande år, med mycket som hänt. Jag tog studenten, fick mitt körkort, började jobba på riktigt, stod som ensam ansvarig för Sussies Häst&Fritid under två veckor, flyttade hem, flyttade till ny lägenhet med mamma, ansvarade för Boråsmässan, lärde känna hingstarna och lite på dem. Jag växte och krypte som person, fann mig själv och tappade bort mig själv ännu mer.

2012 ska bli ett spännande år, vi får se vad livet har att bjuda på. Kanske jag finner allt jag söker, elle så hittar jag inget alls. Vi får se. Det enda jag vet, är att jag tänker värna extra mycket om de vänner som finns kvar vid min sida, jag tänker försöka göra galna saker och jag ska se till att få spendera fler timmar på hästryggen. Jag ska fånga chanserna jag får och ta tag i mitt liv, som är mitt.


sleepy sunday.

Igår låg jag på soffan hela dagen, trött som tusan och orkade inte med någonting. För första gången på två veckor fick jag chansen att slappna av, ta det lugnt och göra ingenting.

Idag blev det jobb i några timmar, sen soffan igen. Musikhjälpen har hållt mig sällskap hela helgen och de har gjort ett fantastiskt jobb! På sex dagar har de peppat svenska folket och samlat ihop 18,1 milj kr. 18,1 milj, kr som går direkt till "Alla flickor har rätt att gå i skola". Helt sjukt och ett grymt jobb!

28. Någon som älskar dig

Någon jag garanterat vet älskar mig:

Världens bästa moster.

Fixed :D

Jag är färdigt, fenito, over and out, the end. Jag har nått målet, jag har skickat in och jag är helt, helt färdig med min första redovisnings uppgift. Så himla härligt måste jag säga! Visst har det varit roligt att sitta och pilla med siffror, men det är minst lika skönt att det är över.

Nu ska jag kura ihop mig i sängen, med glass och en bra bok och njuta av ett till Högskolepoäng :)


27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år

Jag vet inte säkert och jag har ingen plan. För, planer skrämmer mig numer och jag tar det lite som det kommer. Jag vet i alla fall att jag vill vara lycklig, trivas med mitt liv. Alltså, jag vill bo med någon jag trivs med, som accepterar mig för den jag är. Jag vill ha ett jobb jag tycker det är roligt att gå till 9 av 10 tillfällen.
Jag skulle gärna ha en häst vid sidan av, kanske bara vara medryttare. Jag vill njuta av livets små guldkanter och lyckas med det jag inte lyckas med idag. :)

Redovisningsframsteg.

Jag har nu fått in alla verifikationer på datan, vilket betyder att det bara är rättning kvar, men det sparar jag tills imorgon :)
Idag har varit en såndär konstig dag, som man inte kan sätta ord på. Jag vaknade som en sengångare, heeeelt väck! Framåt förmiddagen (typ tio) vaknade jag till liv och allt var strålande fint och livet på topp. Nu sitter jag här, inte trött, inte pigg, inte glad, inte ledsen. Helt, helt likgiltig. Jag avskyr att vara tom.


26. Hur mina vänner beskriver mig

Jag vet inte riktigt, men skulle tro på glad, men allvarlig, blyg, slåss för sin sak.
Men, det är bara rena gissningar :)

siffernörd, ut i fingerspetsarna.

yes, det går utför med mig. Jag har inte skrivit ett ord här på 6 dagar, men det betyder att jag levt istället :)
Denna helgen har gått i siffrornas tecken, jag har alltså bokfört till tusen. Nu är det bara 3/4 kvar av en månad, sen är jag helt färdig! Känns lite vemodigt måste jag säga, jag njuter när jag får sitta och leka med siffrorna.

25. Någon jag träffar vardagligen

Haha, antgligen den lättaste frågan på hela listan. Den jag träffar dagligen är Sussie, med undantag för lördag och söndag (ibland träffas vi även någon av dessa dagar, beror på hur allt ser ut)
Om någon mot förmodan skulle undra varför vi träffas så ofta är svaret enkelt. Hon är min chef, vi jobbar sida vid sida och stöttar varandra. Det är konstaterat att vi håller ordning på varandra och ser till att vi kommer till rätt plats, vid rätt tidpunkt och genomför rätt sak, med rätt person. Så, det är som en chef, bästa vän och mamma i ett. Hur grymt är inte det lixom?!


lek med siffror.

Jag har suttit så gott som hela dagen med text och siffror. Jag har läst, läst och läst. Jagg har även räknat och funderat och börjat med bokföringsuppgiften. Det är roligt att leka med siffrorna och det är frustrerande när man inte får det att gå ihop, men när allting stämmer är det som ett lyckorus genom kroppen. Ååååh, jag trivs så bra när jag får göra sånt här!

24. Mitt motto

På mitt skrivbord, eller datorns skrivbord kanske är mer rätt att säga, har jag sattfast små anteckningar. Jag antar att vi kan kalla dessa för motton.
Det finns ett av dem, som berör mig mer nä något annat. Som jag bär med mig, tänker på och bara håller med om. Nej, det är inget inspirerande, det ger inte extra styrka och nej, det är inte det minsta peppande. Men, för mig är det viktigt och betyder något.

Here is the truth about the truth, it hurts.

So we lie.

Ledighet, från krav.

Torsdag och fredag tog jag ledigt från dator, internet och då även bloggen. Det har varit väldigt skönt och jag har njutit av livet. I torsdags blev det sent, sent hem från jobbet, men hann trots allt med lite våffelmys med mamma här hemma.
Igår låg jag på soffan större delen av kvällen och tog det bara lugnt. Jag tittade på julkalendern och massa gamla avsnitt av ponnyakuten. Mys på högnivå!

23. Hoppning eller dressyr?

Jag väljer hoppning, även om dressyren är grunden. För, jag misslyckas alltid när jag försöker mig på dressyr, men i hopppningen brukar det sluta med att hästen är ordentligt genomarbetad och fin i båda sidor, för då jobbar jag med dressyren utan att tänka på det. :)


RSS 2.0