<3

Min katt känner mig bättre än vad jag själv känner mig. Han vet att hans matte borde coola ner, ta det lugnt och inte stressa på i hundratio. Jag vet det också, men jag fortsätter ändå. Idag klarade jag inte mer och gick hem från skolan vid två. Jag, som ständigt är stressad över skola och betyg, orkade inte ens bry mig över den faktorn. Min eftermiddag har bestått av absolut ingenting och jag har plugg som måste göras. Två prov nästa vecka, samt en redovisning på predag. Känns lite halvbra, menmen. Nu är det strax körkortsteori nere på Thumbs som gäller. Då lämnar jag min äälskade katt och trygghet, för att speeda upp tempot igen. Jag undrar när jag kommer falla hårt, riktigt hårt.

Ponnyn.

när smärtan blev för stor att bära själv, då fanns du där. när livet blev för mörkt, då var du den bästa solen. när allt gick emot, gick du med. när alla andra svek, stöttade du som aldrig förr. när tårarna rann, lät du dem rinna. när jag behövde dig, fanns du ständigt där.

min älskade vän, mitt hjärta. du mötte mig, när jag var som mest sårad. du lärde mig älska, genom smärtan. du svek aldrig, lämnade aldrig min sida, trots att jag inte alltid orkade. du var god som renaste guld, vackrare än du borde och trognare mot mig än vad jag själv var. du lyfte mig över smärtan, fick mig att sväva.

idag, flera år senare, tvingas jag stå på egna ben. jag kan inte vända tillbaka. jag och du, det som var, som är och alltid kommer vara. du finns inom mig, på mig, runt omkring mig och precis där jag behöver dig.

älskade vän, jag önskar vi kunde få mötas en sista gång. en sista tur, till vår glänta, busandes, bockandes, rejsandes och levandes. jag önskar jag kunde få ge dig en sista puss och kram. smeka din vackra panna en allra, allra sista gång. min älskade pojke. älskade ponnyn.

RebeckAladdin, det kommer aldrig ändras.


Smärtan sätter stopp.

Till slut lyckades jag och Cybersite samarbeta. Vi lyckades fixa ett fotoalbum och få upp 14 bilder. Nästa mål är att få fler ridbilder på Franz som kan komma upp, även fler bilder på Grå, då hon inte är med så mycket. Men, överlag känns det bra. Nu ska bara våren komma på riktigt, så vi kan fylla det med massa mysiga bilder!

Min kropp är trött, men hjärnan går på högvarv. Jag ska ta mig ner till gymmet och promenera på löpbandet en stund. Blir ingen springning, det tillåter inte benhinnorna, som gör ont..


Helst skulle jag köra på samma lata stil som Pip, men då lär det ta tiiid att komma i form ;)


Cybersite.

Jag har, finally, fått tummen ur röven och fixat med ett Fotoalbum på hemsidan. Tror ni inte att Cybersite inte vill samarbeta då utan jag måste sitta och ladda upp bilderna en och en?! Hur värdigt känns det? Men, gör inte jag det kommer det inte göras, så jag får glatt kämpa på och hoppas bli klar innan tre, då jag ska till tåget..


-

"att tänka fel är större än att inte tänka alls"


Rekord, benhinnor och liniment.

Som sagt drog jag mig ner till gymmet, vilket alltid är lika skönt! Där nere träffade jag på Joel och Herman, två av killarna i klassen. Kändes lite halvkonstigt, haha.

Sprang på bandet idag. Första gången på typ en vecka som jag verkligen vågat. Mina benhinnor gör ju så jäkla ont efter jag sprungit, men trotsade det idag och vet ni? JAG SLOG MITT REKORD! 2 km på 11:33 :D

Nu sitter jag med liniment, plast och bandage på benen, allt för att dem ska hålla ordentligt tills imorgon. :)


Gymdags.

Det har varit mycket att göra de senaste veckorna för min del, vilket har resulterat i att jag är supertrött och behöver vila upp mig. Trots det klarar jag inte av att göra absolut ingenting, så jag ska byta kläder och dra mig ner till gymmet. Jag har inte tillräckligt med energi för något superpass, men tänkte gå på bandet en stund i alla fall.

Hur är det med er? :)

Problem á la Rebecka

Imorgon ska jag ha sovmorgon för första gången på en evighet. Jag vågar säga för första gången sedan Stockholm. Jag är så trött att jag skulle kunna gråta. Det är nasträngande att trycka ner tangenterna och jag varken tänker ller ser klart.

Jag har dåligt samvete för att jag sagt att jag inte kommer till stallet i helgen, men jag klarar det inte. Jag är för trött, såväl fysiskt som psykiskt. Eller, en psykiskt trötthet som blir fysisk. Jag vill bara få vakna en dag och vara fullständigt utvilad och fortsätta vara det.

Jag orkar inte gå i trötthetsdimma längre, därför försöker jag få ordning på det. De senaste veckorna har bestått av att sova på bussar hit och dit, ständig trötthet och en oförmåga att ta in det som sägs till mig. Får jag vara i rörelse är jag pigg och kan lyssna, ta in och förstå, ne stillasittande vill kroppen bara sova. Det här är sjukt och jag har aldrig känt denna typ av trötthet innan, aldrig!
jag är livrädd för att gå in i väggen, eller krasha rakt ner.

Nu; fixa mig och sova.


Gym och mat.

Jag har precis kommit hem från gymmet, duschat och ätit digestive för kolhydraternas skull. Tänkte slänga ihop proteinrik mat, för att även återställa det, men där kommer problemet. Hur lätt är det att fixa mat om det knappast finns något ätbart hemma och det som finns är fryst? Nästa stopp blir Hemköp och fylla på matförrådet (y)

Trötthetens klimax?

Jag är helt slut, såväl fysiskt som psykiskt. Det är så mycket som händer på samma gång, så många beslut men samtidigt en självklarhet. Jag vet vad jag vill kämpa för, men jag hindrar mig själv. Min trötthet tar över och jag orkar inte ens med hälften.

Dags för powernap och sen plugg. Efter det pyser jag ner till gymmet, för att träna ut lite av alla känslor. Sköt om er!

Morgoninlägg.

Dags för skola, dock slutar jag tidigt idag. Efter skolan pyser jag iväg till stallet och tänker stanna där ett bra tag.

Jag vaknade vid sex, av att jag blödde näsblod. Hur sunkigt är inte det? Jag ville bara strunta i det och somna om, men det gick lixom inte.

Nu ska jag fixa mig det sista, packa ner datan och ta mig iväg till skolan. Vi hörs senare :)


Music.

Söndagmorgon och dags för stall. Jag sitter och äter frukost och fattar fortfarande inte att Eric Saade faktiskt kunde vinna Mello. Jag hoppades fram till sista stund att han inte skulle göra det. Min röst föll självklart på Nicke Borg, den enda vettiga i hela festivalen. Jag tror fortfarande på den, att den skulle kunna vinna i ESC..



f5 om ni inte ser.

FINALLY!

Jag har fått ihop en ny design och är faktiskt riktigt nöjd. Det har varit mycket trix och fix, men jag måste säga att det sår bra ut. Den speglar mig. Men, ska försöka få ihop en ny och bättre header, som speglar mig ännu mer. Den är mer hästig än vad jvelat. Jag vill ha en ljusare, gladare och med livfull. Vi får se om jag kan få ihop något.

Nu ska jag nog ge mig ut och fota en stund innan Mello. Sköt om er gott folk!


När kroppen sätter stopp.

Jag lämnade gymmet, otroligt besviken. Mina benhinnor hindrar mig, så otroligt mycket. Egentligen får jag väl skylla mig själv. Med ett par bättre skor skulle jag inte få ont, men jag har inte pengar.. Jag kan inte springa som jag vill, för det gör för ont. Ni vet, när något gör så ont att man vill lägga sig ner och gråta? Där har ni känslan så fort jag springer, som sen håller i sig även när jag går. Jag haltar, för att avbelasta. Det kommer inte hålla i längden, för jag kan inte ens träna på maskinerna som jag vill sen.

Trots allt är jag nöjd, jag lyckas kämpa, bita ihop och mår bra när jag får röra på mig. Jag trivs på Sportlife Vårgårda, så är det bara!

Bättre sent än aldrig?

Jag har lekt lite med bildern från i vintras när jag fotade Hanna. Jag skäms över att jag inte är färdig med alla än, jag borde varit det för längesen! Saken är den att jag inte riktigt tycker om mitt photoshop, så jag tar aldrig tag i det.. Nu är det i alla fall "bara" 17 bilder kvar, av 30. Så, jag har fått gjort 13 totalt. Ska ge mig på någon mer ikväll, men först; gym :D


Jag kan inte förstå att det är min idé, jag som stått med kameran i hand och jag som redigerat. Det är otroligt.

Romantiken Svenska B

Svart, Svärta.
Svart, Svärta, Mörker.
Gömd för livet.
Glömd för lyckan.
Med döden osm partnet
Djävulen som vän.
Mörker som bundsförvant.
Ljuset begravt.
Smärta som speglar.
Mitt sanna jag.


Glittrande ögon, lysande själ.
Lyckliga hjärtan, leende mun.
Känslor som blomstrar, känslor av guld.
Rädsla att vändas, vändas till hat.
Hand i hand, vandrandes sida vid sida.
En spegling av varann.

En helt vanligt svenskuppgift. Två dikter, egenskrivna. Sömnlösa kvällar är den bästa inspirationen. Det är då orden blir som mest levande. Det är då jag släpps fri, mitt sanna jag. Det är då mina ord rinner, som allra bäst. Jag blommar upp och ja, jag anser att jag själv kan skriva. Det är min stolthet, med pennan i hand.


Filosofiskt tänkande.

Jag pluggar filosofi via facebook. Vi diskuterar sanning och jag blir mer förvirrad. Jag ifrågasätter alla andra, för att komma fram till ett svar. Min ständigt återkommande fråga är "Finns det egentligen någon sanning?" Hur kan det finnas en sanning om alla sätt att bilda sig en sanning på innehåller felkällor?

Jag har fått svaret att en sanning ska vara verklig, men vad är då verkligt? Finns det ens något som är verkligt?

Vi har filosofiprov imorgon. Jag har lättare för att tänka filosofiskt än att få in kunskap om det. Så, vi får se hur det går. Antligen kommer det spåra ur och jag blir glad om jag får högre än godkänt. Vi får se hur det blir imorgon :)


Skolstress, med ett lugn mitt i allt.

Jag tog mig upp redan vid sju imorses, för att slippa stressa. Vilket gav resultat ;) Nu på morgonen har jag hunnit raka benen, fixa håret och till och med äta frukost i lugn och ro. Det händer aldrig!

Nu ska jag sätta mig och plugga lite filosofi, innan jag tar mig iväg till skolan. Vi har prov imogon, lagom skoj >_<  Plus att i eftermiddag börjar körkortsteorin, som jag ska hinna med också. Vad har jag gett mig in på egentligen?!

12 weeks left :)

Dagen har tillbringats i stallet. Jag njuter när jag får vara där och hoppas verkligen på studenten snart! Mamma kom runt tre med semlor, mums! Vi blev fast till ungefär klockan fem och gav oss då iväg till stan. Där lyckades jag hitta skor till studentbalen, som jag letat! Helt plötsligt stog dem bara där. Jag provade och woow. Så otroligt skönt, fina och underbara! När balen är över tänker jag leva i dem skona!

Väl hemma insåg jag att woups, jag har prov på torsdag och två inlämningar (en väldigt liten, men ändå!) Ena inlämningen är halvklar, fixar färdigt imorgon. Den andra tar jag tag i imorgon och nu ska jag krypa ner i sängen och plugga prov. Så, ni får sköta om er :)

Sneakpeak.

Jag sitter och jobbar med bloggen, räkna dock inte med färdigt resultat än på ett tag ;) Här kommer dock en sneakpeak :D


Remember, it's only a sneakpeak. Möjlíghet till massvis av förändring finns ;)

Stalldag :)

Idag var det tävling uppe på Nygård som gällde. Självklart var jag bara med som hästskötare, inget tävlande för mig ;)

På det stora hela var den en lugn dag, med bara två stresstunder, till skillnad från när allt brukar vara stressigt. Resultatmässigt är ivi nöjda, Sussies insats var bra, likaså hingstarnas. Min egen låter jag någon annan bedöma, men självklart finns det saker jag kunnat göra bättre, om vi ska granska. Men, vi tog oss igenom dagen och vi kom hem nöjda och glada :)



Melloskivan ör köpt och den dånade i hela bilen när jag och mamma körde sista reklamen, haha. Nu är det dags för film i alla fall, mys!

När livet rusar på, utan hänsyn för er.

Jag hinner så gott som aldrig uppdatera här och när jag väl hinner har jag inget att skriva. Livet rusar på som vanligt, med skola, plugg, stall, affär och allt vad livet annars innebär. Denna veckan har det blivit sena kvällar, med plugg till prov. I tisdags satt jag på miljonhästen och såg ut som ett fån, vilken känsla! Igår skippade jag sista lektionen, för jobb och idag slutar jag tidigare, av samma anledning. Jag kunde inte varit lyckligare (eller tröttare, haha)

RSS 2.0