Kommentarssvar.

kariin om Mys på hög nivå.:
HEEELT GALLLEEETT GOOOODDD!!! XDXDXDXD
en fråga??!??!
läste ett gamalt inlägg och hajjade till
vrf ska du avliva pärlan????


Svar: Om du hade läst fler än bara det inlägget så finns det också en förklaring till varför. Länken till det inlägget är:
http://evasjohus.blogg.se/2010/april/svar-pa-kommentar.html#comment

Har du fler frågor om varför, så ställ dem. Men gärna utan överdrivna frågetcken och utropstecken.

Kommentarer
Postat av: jolene

Hej.

Ang avlivning, så tycker jag att det är helt fel. Pärlan är en fullt frisk häst, och dom som tittar på henne, kanske är bra. Det är jätte svårt att hitta det perfekta hemmet, eftersom att man själv tycker att man är det perfekta hemmet, men öppna ögonen och vidga vyerna. Finns nog någon som är bra för pärlan, där hon kan få strosa i skogen, ta ett pass i dressyr, hoppa ett skutt, och massa kärlek.

Har du så bråttom att du hellre avlivar din häst, om du inte hittar ett bra hem innan det satta datumet? Är det ekonomin? tiden? Varför inte behålla henne då fram tills någon svarar, någon som är "ment to be".

Hon har bra, intressant, men gammal stam, Hon skulle även passa som avelsmärr, att få ett föl eller två, man kan fortfarande hålla igång dom väldigt länge in på dräktighets tiden. Det är naturligt för ston att få föl, och oftast mår dom väldigt bra av det.

Jag tycker bara att det är väldigt synd om du tar bort henne utan någon speciell anledning, och sen köper en annan häst... I allafall så hade inte jag fixat det psykist, jag hade fått skuldkänslor... Bytte mot en bättre... Jag kan inte ställa höga krav på mina hästar, för jag vet att det är travare inte nått annat, ställer jag höga krav blir man éndast besviken om man inte har tålamod nog att vänta ut dom. SÅ jag skulle inte ta bort dom för att jag kräver mer av av hästen. Aldrig.

Men det är bara mina tankar o funderingar.

Jag vet ju som sagt inte exakt varför du hellre tar bort henne än att ha kvar henne.

Men vidga vyerna lite, och döm inte personer i förväg som ska kolla på hästen. :)

2010-06-02 @ 10:28:25
Postat av: kariin

haha sorry för alla utroppstäcken xD

men jag håller med jolene! jag personligen förstår inte varför du väljer att avlivva hene för att DUU inte når dina mål med hene?? och en till sak xD om du nu ska avliva henne vrf köper du massa nya (SNYYYGGGGAAA) saker om du endå inte ska fortsätta rida?

KRAMIZZ

2010-06-02 @ 21:35:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0