Funderingar.

Hur snabbt verkar lyckopillren? Glädjen jag känner nu, är den äkta eller beror den på att jag knaprar piller? Hur ska jag acceptera att jag är glad för att jag knaprar piller och är då den glädjen äkta?

Det är samma fråga, olika formuleringar, men jag undrar och funderar. För det är en omställning, att faktiskt må så dåligt att behöva äta piller för det. Jaja, tidsnog har jag väl klurat ut det här med. Nu tänker jag återvända till min lycka, oavsett om den är äkta eller ej. Sådeså.

Kommentarer
Postat av: Moa

Vad äter du för något? Hur man reagerar på pillren är väldigt olika. Det ska tydligen ta flera veckor innan de verkar, men jag märkte skillnad redan samma kväll när jag började med mina. Efter 3 timmar kändes det som att jag sprang in i en vägg, jag blev yrslig och illamående. När det lagt sig så kände jag mig lugn.. På kvällen var min sambo ute med sina kompisar och de kvällarna brukar vara värst, men jag var helt lugn! Ingen panikångest eller vilja att fly. Jag blev dock aldrig glad av mina piller, bara inte ledsen. Jag fick sertralin (ssri).

Glädjen du känner är äkta, ta vara på den! Det är precis det som pillren ska lära dig, att vara glad igen när du själv inte orkar hela vägen. När du är redo att sluta med dem så kommer allt att vara lättare än innan du började.

Jag hade ganska mycket biverkningar, så för mig kändes det som att jag fick livet tillbaka när jag slutade, samtidigt så vet jag att jag inte hade klarat mig utan dem.

Härligt att höra att du mår bättre ❤️

2016-01-31 @ 21:19:32
URL: http://projektfrihet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0