Min fighter.

En vecka har rusat förbi och det har hunnit hända så mycket på dessa få dagar, inte bara i hästvärlden utan även privat.

Greta äter sitt kortison och hon gör det med lätthet, vilket glädjer mig enormt. Jag tycker mig se skillnad på henne, eller ja hennes buk. I mina ögon har den dragit ihop sig lite och hon börjar se mer proportionerlig ut igen. Jag hoppas så att detta är lösning på de senaste sju månadernas problem. Tänk om det är så "enkelt" som en ovanlig inflammatorisk tarmsjukdom hon dragit på sig.

Något otroligt som har hänt under veckan som varit är att jag har ridit Greta. Inte bara en gång, utan hela två gånger. Greta har varit helt otroligt och raka motsatsen till den häst jag satt på för tre och ett halvt år sedan. Då var hon okontaktbar, sönderstressad och så, så spänd. Nu är hon så otroligt närvarande, avslappnad och ja, helt otrolig. Hon är den häst, med sådan självkänsla som jag drömt om. Min vackra flicka, jag längtar till den dagen hon blir sin sanna krigardrottning.
 
Ser ni hur fin hon är och hur avslappnat hon rör sig? Hela kroppshållningen och utrstrålningen är underbara att titta på. Jag ser bilderna gång på gång och tror inte att det är sant. Det här är mer än vad jag någonsin vågat drömma om, eller i alla fall tro skulle hända.
Jag är så stolt över den placering hon gör av huvudet, att hon väljer att sänka ner huvudet och slappna av, istället för att dra upp det, leka giraff och gå på rent adrenalinpåslag. Underbara, älskade häst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0