Livet blir precis så vackert som du väljer att se det, så även om du väljer att se det fult och jobbigt. Vill du se något annat än det du ser, ändra perspektiv.

Åter igen förundras jag över hur vackert livet är, hur rofyllt det kan vara och hur bra det är att komma ihåg att andas. Oavsett vilken situation jag befinner mig i, så blir det så otroligt mycket lättare om jag kommer ihåg att andas. Det stressigaste moment, eller nervösaste ögonblicket, det kan jag förändra så enkelt som att ta ett djupt andetag. Det är exakt så enkelt det är!
 
Igår blev jag verifierad på ytterligare en punkt på jobbet, vilket betyder att jag numer även kan stå i kassan, inte bara i köket. Jag ler åt mina jobbarkompisar! Jag blev igår förfrågad när jag är tillbaka i köket, för att de saknar mig där bak. Tilläggas bör, att jag då hade varit i kassan i en kvart. Mina fina arbetskollegor, som de lyser upp min vardag. I de stressigaste, mest avskyvärda stunder så stöttar vi varandra och ror allting i hamn. Vi är så jäkla grymma!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0