Tävlingsspan, motion och misslyckande.

Vi tog oss iväg till Herrljunga, dock enare än planerat. Himlen öppnade sig och en dunderförkylning på det gjorde att vi sköt upp avfärden något. Väl framm packa vi upp, sålde, umgicks med härliga människor, åt mat, fikade, tittade på massa hoppning och styrde sen nosen hemåt igen. En bra dag med andra ord :)
 
Jag och Greta tos oss en promenad idag och jag kan inte bestämma mig om den gick bra eller dåligt. Vägen bortåt är alltid svår. Greta drar benen efter sig, tittar åt miljoner håll, samtidigt, och vill gärna stanna och kika på allt. Detta gör att vi inte får något flyt, då jag inte vet hur jag ska komunicera med henne. Medan hon på hemvägen är otroligt uppmärksam, stannar, backar, startar och gör allt utan problem. Ibland gav vi oss av akt ut i skogen, roligt och spännande tyckte Greta! Jag får väl ta det som positivt när hon frustade nöjt precis när vi anlände till stallplan.
 
Hemma gav jag mig på ett försök att färga en slinga i mitt underhår. Grattis Rebecka, ingen färg biter på ditt hår... För, mammas hår blev rött, mitt blev det ingen skillnad på. Detta är inte första gången. Färgar jag håret kolsvart håller det i typ 2 veckor, innan det är brunt. Sist jag färgade det, såg mamma inte ens att jag gjort det. Nu syns det inte heller. Ja, tur är det att jag trivs med min naturliga i alla fall..
 
Jämförelse mellan mitt och mammas. Ni kan ju gissa vilket som är mitt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0