Mulkontakt?

Vänner, jag behöver eran hjälp!

I hästvärlden nsackades det för ett tag sedan mycket om huruvida hästar ska kunna stå mule mot mule i stall och ha fysisk kontakt. Det finns ungefär lika många åsikter om det här, som det finns olika hästmänniskor. Nu vill jag ha just Din åsikt!
Vad anser du, ska hästar kunna stå och nosa på varandra?
Varför/Varför inte?


Kommentarer
Postat av: Nanna

sv; Tack så jätte mycket:) Vi blir jätte glada av att ha läsare som du som är öppen nog att kunna ändra åsikt och erkänna det, krävs en stor människa för det :)

2011-02-04 @ 18:20:36
URL: http://teamoveson.blogg.se/
Postat av: Julia

Fin blogg! =)



Om jag hade ett eget stall och kunde välja själv skulle jag åtminstonde ta bort "gallret" på framsidan av boxen, då kan hästarna få kontakt med varandra men även få vara ifred om dom känner för det :)

2011-02-04 @ 21:26:14
URL: http://broddnyckel.blogg.se/
Postat av: Julia

sv: för hästar är flockdjur och har behov att vara med varandra, ex. när vi hade två hästars boxdörrar öppna senast på stallmötet så stod dom och gosade oavbrutet och kliade varandra :) Men som sagt skulle jag ha kvar gallret mot själva boxarna så dom kan vara ifred om dom vill det. Vad tycker du om din egen fråga då?? :)

2011-02-05 @ 11:01:18
URL: http://broddnyckel.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag tycker att så som Tobbe har, (ponnyakuten-tobbe om du kollat på det haha) är bra, för då kan dom vara ifred lite men ändå ha kontakt om dom vill! =)

2011-02-05 @ 19:42:47
Postat av: Elkah

Jag vet inte riktigt, vissa hästar går ju inte ihop med varandra, och hästar som e lite tjuriga på andra hästar kanske inte e så bra om de kan ha kontakt, men jag tycker att hästarna i alla fall ska se varandra.

2011-02-12 @ 20:21:48
URL: http://horseback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0