Drömmar.

Jag tittade på "I form med anna anka" för en stund sedan och skämdes, skämdes över min kropp, över mina beslut och framför allt över att jag aldrig genomfört det till något bättre.
Jag bestämer mig för massa, massa saker. Typ motionera mer, äta nyttigare och leva sundare. Det håller i två dagar och sen faller jag igen, är tillbaka i gamla vanor. Äter godis, kakor och dricker onyttigt. Jag är trött på det, men orkar inte ta mig loss. För jag vet inte hur. Jag är för rädd för omgivningens reaktioner.
Jag är så jäkla trött på alla kommentarer om att jag inte behöver gå ner i vikt, att det inte syns att jag gått upp. För er kanske det inte syns, men för mig! Jag lever i min kropp, det är jag som tvingas känna hur kläderna sitter tajtare, jag som tvingas leva med sämre ork, kondition och allt vet viktökning innebär. Hur svårt kan det då vara för mig att bita ihop, ta kampen och bli nöjd med mig själv?
Jag orkar inte, för jag måste inte bara ta kampen med mitt självförtroende, med mina tankar, psyke och inre. Jag måste även ta kampen mot alla andra. Alla andras åsikter och jag orkar inte det, jag vet inte om jag kommer klara.
Jag ska försöka och framför allt försöka att inte bli besviken om jag inte lyckas..

Kommentarer
Postat av: Sätilaryttaren Emma- Stolt varmblodsägare! Ta chansen att vinna ett kingslandspannband!

sv; okej =)

2010-11-06 @ 23:08:32
URL: http://satilaryttaren.blogg.se/
Postat av: linnea

Du är perfekt presic som du är.. :) <3

2010-11-07 @ 14:41:23
URL: http://linneacharlottaliljedahl.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag har samma problem, man är jätte onöjd med sin kropp men ändå klarar man inte av att vara hälsosam i mer än 2 dagar?! Varför ska det vara så svårt!?!?!?

2010-11-09 @ 00:23:34
Postat av: Sabina Borenius- Vinn biljetter till Göteborg Horse Show

Du verkar ändå ha viljan och det är viktigaste! Om du bara försöker hålla ditt löfte till dig själv och kämpa för ditt mål i några veckor kommer du märka att du inte vill sluta sen, det gäller bara att komma in i nya vanor :) Kämpa på och fortsätta jobba, du kommer nå ditt mål så fort du inte ger upp! ;)

2010-11-09 @ 15:32:40
URL: http://ronda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0