Utbilda och utvecklas.

Om man tittar åp min Reklambild så står det "Utbilda och utvecklas"
Jag tänkte att jag skulle förklara lite vad det står för, ur mina tankar om det.

Jag utbildar Pärlan och hon utbildar mig. Vi har, äntligen, börjat ta hjälp av tränare som utbildar oss som en enhet. Därav "Utbildas" För det är just vad vi gör, vi utbildas inom ridning, hästhantering och allt runtomkring.

Utvecklas är något både jag och Pärlan gör. Pärlan utvecklas som häst, hennes kunskaper utvecklas och jag försöker ge henne en chans att bara vara sig själv.
Jag utvecklas både som ryttare och person. Jag får lära mig att ta ansvar, inte bara för mig själv och en annan varelse utan också för pengar, kunskap, stall och mycket, mycket annat.
Delen Utvecklas är alltså svårare att förklara, men både jag och Pärlan utvecklas hela tiden och tar små, små steg framåt.

Jag valde "Utbilda och utvecklas" för jag tycker det passar in på mig och Pärlan. Att utbilda och utvecklas är en ständig kamp och kämpar är något vi verkligen gör. Vi har mött många bakslagar, fler än framgångar ibland. Ändå kämpar vi på, vi utbildar och utvecklar varandra. Vi har varandra och vet att faller den ena, fångar den andra upp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0