Vilse i skogen vandrar jag omkring, vandrar omkring och jag hittar en ny del av mig själv.

Jag har haft ett par tuffa dagar. Varför vet jag egentligen inte, men galet tufft har det varit. Jag har varit mitt inne i mörkret, även om det inte är lika mörkt som tidigare. Jag har tassat runt på tå, men gjort mitt bästa för att lysa upp mörkret. Jag har sökt bland skuggorna, men inte funnit något av intresse, jag tappade snarare bort mig själv.
 
Igårkväll fick jag nog, funderade ut vilket tillstånd jag var i, om det var ett önskvärt tillstånd och vad jag skulle kunna göra för att förändra det tillstånd jag befann mig i. Sagt och gjort. Jag plockade fram några nlp-papper och läste, men framför allt läste jag igenom mitt "Saker som får mig att må bra"-block och vips var mungiporna uppe vid öronen och idag vaknade jag med ett leende på läpparna.
 
Det är så otroligt lätt att förändra ett tillständ, att få energi i ett orkeslöst tillstånd och att finna glädje i något som tyr sig svart. Det är lite som att sätta på sig glasögon med en bättre skärpa, eller byta perspektiv. Det är häftigt och grymt att ha makten över mitt eget liv och känslor. Att ta hundra procent ansvar för min känslor, mina tankar och mina resultat. Det är power, så det står härliga till!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0