Bästa hästen.

Jag måste ha fått tag på jordens coolaste häst!
 
En kompis häst ska opereras imorgon och då undrade de om Greta kunde få gå som sällskap till deras andra häst, bara över dagen. det skulle bli lite trassel att få dit henne som imorgonbitti, så körde henne redan ikväll. Först och främst så är hon en ängel att lasta, går bara rakt på även om vi hade det på smalt. Väl framme tog det tre sukder utanför transporten, innan hon hade kört ner mulen i marken och åt. När jag visade henne runt i hagen ville hon bara stanna och äta.
 
emma släppte ut de två hästarna i hagen precis bredvid. När de kom travandes lyfta greta på huvudet, nosade på de båda och fortsatte sent nöjt äta. Visst lyfte hon huvudet ibland och spannade in omgivningen, men hon var otroligt lugn hela tiden. Cooling!
 
Jag visste att jag skulle känna mig trygg att lämna henne om hon skulle rulla sig. Jag har inte sett henne göra det hemma, så räknade egentligen inte med något. Men, döm av min förvåning, när Greta efter 30-40 minuter viker ihop benen och nöjt rullar sig, inte bara en gång, eller två gånger, utan tre-fyra gånger rullade hon runt. Fina flickan!
 
Lillan och Greta bekantar sig, dock är det Lillan som ska opereras under morgondagen.
 
MIn fina flicka, som nöjt rullar sig :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0